Nu söker Järpens IF Fotboll 1-2 personer som vill jobba i vårt projekt som verksamhetsledare och tränare.

Järpens IF är en förening som bedriver Fotbolls- och Ishockeyverksamhet på Röjsmon i Järpen. 2018 byggde vi med ideella krafter vår konstgräsplan, Norrmontage Arena. Vi spelar- och tränar även på gräsplan, Cuba, i västra Järpen. I Röjsmohallen delar vi i Järpens IF utrymme med Järpens Skidklubb, Järpens Gymnastikförening, Järpens Curlingklubb och JGY – Åre Skidgymnasium.

I dagsläget bedriver vi fotbollsträning för 8 olika lag. Från de yngsta födda 2015 till damlaget som spelar i div.3 JH och A-laget herrar i div.3 Nedre Norrland.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med människor och drivs av att se dem växa och utvecklas. Huvuduppgiften är att driva våra tre projekt som innefattar Idrottsfritids för barn- och ungdomar, Parafotboll och Gå Fotboll. Projektet är Järpens IFs bidrag till samhällsnyttan för kommunens innevånare.

Läs mer