Järpens IFs skridsko- och hockeyskola består av tjejer och killar främst födda mellan 2015 och 2017 men även ibland äldre spelare som provar på hockey för första gången. Vi kommer nu denna säsongen 22/23 att starta en homogen tjejgrupp utöver vår vanliga mixgrupp. Något som till och med lockade SVT att komma till ishallen under vår kickoff i september.

Barnen får lära sig grunderna i ishockey under lekfulla former! Vår ambition är att visa barnen hur kul det är med ishockey genom träning och möjlighet att delta på träningsmatcher längre fram under säsongen.

Vi tränar på tisdagar fr o m 8 nov med mixgruppen kl.17:40-18:40 samt med tjejgruppen på torsdagar fr o m 10 nov kl.18:00-19:00. Tjejerna har faktiskt fördelen att de kan delta i träningspassen med både den homogena tjejgruppen och med den mixade gruppen!

Kolla alltid lagsidan för aktuell info!!

Järpens IF har några låneutrustningar för de som önskar prova på ishockey men saknar egen utrustning, men rekommenderar att ni tar med egna om ni har möjlighet.

Tänk på att komma till ishallen i god tid innan träningen börjar! Gärna 30 min före träningen startar.

I Järpens IF kör vi skridskoskola/hockeyskola enligt Svenska Hockeyförbundets manér, därför heter vår hockeyskola TKH, Tre Kronors Hockeyskola.

TKH är vårt viktigaste lag! Där bygger vi framtidens spelare. Vi jobbar också efter ”Hemmaplansmodellen” som innebär anpassade spelformer för de små – allt för att träningar och framtida matcher skall bli så kul och bra som möjligt, läs mer genom att klicka på knappen ”Föräldrainfo” här intill.