I väntan på att vi kommer få den lösning med ”AI-kamera” som Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram tillsammans med partners (i skrivande stund är det osäkert när detta kommer att installeras) så har vi monterat in den AI-kameralösning som Svenska Fotbollsförbundet har avtalat om.
Vi tillåts dessvärre inte att använda den att streama till svenskhockey.tv medan vi väntar på den rätta kameran för ishockey. För mer information vid varje hemmamatchtillfälle se vår sida på laget.se, länken går till A-laget, för andra lag väljer du i droplisten vilket lag du vill läsa mer om.

Här finns en länk till samtliga hemmamatcher för samtliga hockeylagen.

Vad det gäller fotbollens livestreaming så är alla hemmamatcher nu spelade för denna säsong men ni kan hitta de matchrepriser som finns på MinFotboll (endera webb eller mobilapp).